Selecteer pagina

Boijl bloeit, ook in MAART: WANDELBINGO!

Boijl bloeit, ook in MAART: WANDELBINGO!

Helaas! Nog steeds geen Boijl 700 activiteiten. Maar corona krijgt ons er niet onder. Want ook deze maand is er een coronaproof spel voor jong en oud. Ga lekker naar buiten en laat die stappenteller overuren maken. Elke maand maak je kans op een unieke prijs!

maart – wandelbingo
Klaar voor het nieuwe spel van de maand maart? Doe mee aan de wandelbingo! Hoe het werkt, lees je op de bingokaarten. Er is er eentje voor binnen de bebouwde kom en eentje voor erbuiten. Wil je een printje van de kaart(en)? Ze liggen in de school en bij de AHB. Begin april maken we de winnaar bekend én zien jullie welke fantastische prijs er nu weer te winnen viel. Veel plezier!

Ik doe mee! Hoe stuur ik mijn oplossing in?
Print het scrabblebord uit, klik hier en hier, of haal een geprint exemplaar op bij AHB. Schrijf hier je oplossing op (duidelijk leesbaar!). Lever het uiterlijk 31 maart in bij De Brink 23. Of maak er een foto van en app of sms deze naar 06-16834932. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

Elke maand verloten we een leuke prijs onder de goede inzendingen. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan brengen we de prijs bij jou thuis. Doe mee. Het binnenzitten heeft lang genoeg geduurd!

Veel plezier en succes!

Werkgroep Boijl 700, onderdeel van Dorpsbelang Boijl:
Alletta, Anke, Anne-Marie en Katja

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest