Selecteer pagina

Dit evenement is voorbij.

Fotowedstrijd – vakantie in Boijl!

De ZOMERVAKANTIE staat voor de deur en we hebben er zin in!!
Na een stressvol jaar met strenge maatregelen, is er weer ruimte om buitenshuis te genieten. Genieten van elkaar, ontspanning zoeken met familie/vrienden, even loskomen van drukke werkzaamheden en de tijd nemen om jezelf weer volledig op te laden.
Voor de één betekent vakantie vieren een ticket boeken naar het zonnige zuiden, een ander trekt zijn wandelschoenen aan en gaat hiken in de Ardennen en weer een ander gaat heerlijk genieten van onze bosrijke omgeving en al het moois wat Boijl e.o. te bieden heeft.
Dát we in een prachtige omgeving wonen weten we, maar door mooie foto’s te maken en er een wedstrijd aan te koppelen, worden we het ons wellicht nóg meer bewust.
We zetten met elkaar Boijl op de kaart!! Letterlijk, want de mooiste foto’s komen op een

GROETEN UIT BOIJL – ANSICHTKAART!!

  • WIE MOGEN MEEDOEN? Iedereen! Boijligers EN toeristen die het idyllische Boijl aandoen.
  • WAT IS DE BEDOELING? Maak een leuke vakantiefoto in Boijl of de omgeving (binnen een straal van 2 km). Dit kan van alles zijn. Fietsend of wandelend door de prachtige bossen, picknick op de heide, genietend van de zonsondergang op de camping etc.
  • WAAR MOET DE FOTO AAN VOLDOEN? Liggende foto oftewel landscape, jpeg en minstens 2 Mb.
  • WAAR STUUR JE DE FOTO NAAR TOE? Boijlbloeit@hotmail.com o.v.v. FOTOWEDSTRIJD. Vermeld in de mail je naam, adresgegevens en waar je de foto heeft genomen.
  • HOE LANG DUURT DE FOTOWEDSTRIJD? Vanaf 1 juli t/m 31 augustus zijn al uw inzendingen welkom.
  • ZIJN MEERDERE INZENDINGEN TOEGESTAAN? Absoluut!
  • WAT KUN JE WINNEN? Alle inzendingen worden door de Werkgroep Boijl 700 én een onafhankelijke professionele fotograaf beoordeeld. De gewonnen foto’s worden afgedrukt op een ansichtkaart.
  • HOE KOM IK IN HET BEZIT VAN DEZE UNIEKE ANSICHTKAART? Alle inwoners van Boijl, maar ook de bezoekers van Boijl die een winnende foto hebben ingezonden, ontvangen t.z.t. deze unieke eenmalige ansichtkaart!
  • TOESTEMMINGSVERKLARING. Wij gaan zorgvuldig om met alle ingezonden foto’s. Door je deelname geef je echter toestemming voor publicatie ter promotie van Boijl. Denk hierbij aan onze website, social media én natuurlijk eventuele plaatsing op de ansichtkaart.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en veel succes met het schieten van onvergetelijke vakantiefoto’s!

1 juli 2021/31 augustus 2021 Boijl + Google Maps Werkgroep Boijl 700 wedstrijd

Pin It on Pinterest