Selecteer pagina

Nieuwe dirigent voor Gemengd Koor Boyl

Nieuwe dirigent voor Gemengd Koor Boyl

Het Gemengd Koor Boyl stond de afgelopen 5 jaar onder de bezielende leiding van Marijke Beute, die een zeer succesvolle periode afsluit en zich verder gaat concentreren op haar zangcarrière. Het koor is haar veel dank verschuldigd. Het was een mooie periode, afgesloten met de zeer geslaagde en druk bezochte lustrumconcerten.

Dat betekent dat er een nieuwe dirigent gaat aantreden en dat is niemand minder dan Johan Rodenhuis uit Nijeveen. Een zeer ervaren dirigent, die naar verwachting zeer goed bij het koor past. Het koor is trots dat zij deze ervaren rot heeft kunnen vastleggen. De ingezette lijn zal worden voorgezet. Op zoek naar nog beter.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Helaas heeft de Coronacrisis het zingen de afgelopen tijd onmogelijk gemaakt. Het koor hoopt in september weer te kunnen starten met de repetities. Dan zal ook de nieuwe concertagenda bekend worden.

Uiteraard kunnen belangstellenden, die graag lid willen worden of vrijblijvend willen komen meezingen, nu al contact opnemen. Kijk daarvoor op www.gemengdkoorboyl.nl.

Foto’s: Lenus van der Broek en Gemengd Koor Boyl

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest