Selecteer pagina

Project Kerstengel

Breng ook wat licht in Boijl!

Luister hier naar de geluidsopname van het interview dat Radio Centraal Weststellingwerf hield met Marjan en Aukje over het mooie project!

 

Ken jij iemand die wat licht kan gebruiken in dit donkere coronajaar? Of wil je zelf een ander wat licht brengen? Doe dan mee aan het project Kerstengel!

Wil jij iets voor een ander doen?
Wij zoeken mensen die een kerstengel voor een ander willen zijn. Die anoniem een ander bemoedigt. Een kaartje, iets lekkers, een bloemetje, iets dat je zelf maakt of een andere verrassing. Het gaat vooral om de aandacht en het gebaar.

Meld je aan als kerstengel!
Iedereen kan zich als kerstengel aanmelden. Wij koppelen je aan iemand uit ons dorp die wel wat licht kan gebruiken. Je bezorgt in de periode 1 december tot en met half januari vier keer een verrassing. Wanneer? Dat mag je zelf weten. Je blijft anoniem en ondertekent met ‘De kerstengel van Boijl’. O ja, de kosten die je maakt, betaal je natuurlijk zelf. Want dat doen kerstengelen!

Ken jij iemand die wel wat licht kan gebruiken?
Meld die persoon dan bij ons aan. Wie bepaal jij! Een oudere of een jongere, ziek of gezond, een stille peinzer of een drukke baasje, een verdrietig of juist een opgewekt type. Maakt niet uit. Belangrijk: het moet wel een verrassing blijven voor de persoon die jij bij ons opgeeft! Wij koppelen de ‘ontvanger’ aan een kerstengel. Zo zorgen we dat iedereen aandacht krijgt.

Doe mee!
Meld kerstengelen of ontvangers aan. Dat kan tot en met 29 november via een appje of telefoontje naar 06 16834932.
Doe je ook mee? Samen zorgen we voor een dorp vol licht!

Anja van Loon, Bernarda Pera, Marjan Zijderveld, Aukje Jager en Katja Moesker

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest