Selecteer pagina

Uitslag fotowedstrijd boijl bloeit

Uitslag fotowedstrijd boijl bloeit

Werkgroep Boijl 700 had voor de maanden juli en augustus een fotowedstrijd georganiseerd. In totaal zijn er 38 foto’s ingestuurd. Met medewerking van jurylid en fotograaf Gea Veenstra is er een top 5 samengesteld. De winnende foto heeft men inmiddels als ansichtkaart ontvangen bij de dorpskrant.

1. Femia de Wijer – Regenton, genomen op Boijlerweg 93
Jurycommentaar: Heerlijk sfeertje en de enige foto die echt scherp is, een vintage uitstraling die de onderwerpen mooi doen uitkomen en deze worden versterkt door de wat matte kleuren. Het plaatsnaambord is een erg leuk detail in deze foto. Een foto waar veel mensen van denken: dit had in mijn tuin kunnen zijn. Een stukje herkenning kijkt altijd prettig. Rechte lijnen in de muren, dat is erg goed gedaan en een erg mooie compositie. Erg fraaie foto en technisch goed.

2. Herald Bruin – Wateroverlast
Jurycommentaar: Mooie volle kleuren, een erg aansprekende plaat door een erg goede balans tussen water, bomen en lucht. Rechte horizon en een fraaie compositie. Mooie reflectie in het water van de boom die in het midden staat en de foto als het ware in 2 delen verdeelt, wat prettig kijkt. Een foto met diepte en een duidelijke kijkrichting naar achteren.

3. Karin Marks – Groeten uit Boijl
Jurycommentaar: Mooi gemaakte foto, rondwandeling Knorren – Kleinhoven en foto’s uit eigen tuin. Het geeft de sfeer weer van een gezellig dorp waar je op vakantie wilt gaan. Echter niet voldaan aan de opdracht Landscape (liggende foto).

4. Erica Boelen – Avondfoto tussen Boijlerweg 27-51
Jurycommentaar: Een fraaie avond foto. De mist geeft een wat een zacht tintje aan de foto, net niet te zwart in de boerderij en de bomen en een mooi doorkijkje tussen de bomen door naar een indrukwekkende lucht. Nette foto. Geen landscape maar panorama formaat.

5. Janetta Folkerts – Stuw Bekhofweg
Jurycommentaar: Heel herkenbare foto voor Boijl, prachtig weergegeven met de mooie lucht en koolzaad op de achtergrond. Echter niet voldaan aan de opdracht Landscape.

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest