Selecteer pagina

Boijl bestond in 2020 700 jaar

Een bijzonder jubileum

of druk hier voor de pdf!

22 mei 2022
Cultuur bij je buur

LEES MEER

2 april  2022
Wandeltocht door het Drents-Friese Woud

LEES MEER

In het jaar 2020 bestond het dorp Boijl 700 jaar. Dat wilde het dorp met om de 700 uur een bruisende activiteit vieren. Vele verenigingen en clubs deden mee. Zo gebruikte Boijl de energie en de talenten in het dorp. En zo verbindde het dorp mensen van verschillende achtergronden. Dit helpt om het dorp ook de komende decennia vitaal te houden en een fijne plek om te wonen. De activiteiten werden mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het Iepen Mienskipsfûns en de gemeente Weststellingwerf en werden gecoördineerd door het Boijl 700-comité.

Maar toen…. Het zou een fantastisch jubileumjaar worden in ons dorp….
Na een veelbelovende start met paarden en herauten bij de opening, de Wampex, een schilderijenexpositie en het Middeleeuwse Feest konden de aktiviteiten door de Corona-crisis niet verder meer plaatsvinden en is er besloten ze te annuleren.
Het Boijl 700-comité heeft tijdens de pandemie nog allerlei alternatieve aktiviteiten georganiseerd en sloot in september 2021 de periode af. Over het vervolg van de activiteiten wordt het dorp op de hoogte gehouden door de organisatoren zelf.

Groet, Anne-Marie, Katja, Anke en Alletta

7 maart 2020
Middeleeuwse feestavond!

LEES MEER

16 februari – 14 december 2020
Schilderijenexpositie in kerk gehele jaar te bezichtigen!

LEES MEER

1 februari 2020
Tiende editie Wampex Boijl goed geslaagd!

LEES MEER

 

11 januari 2020
Feestelijke aftrap met herauten te paard!

LEES MEER

Pin It on Pinterest