Selecteer Pagina

Overnachten

Overnachten

Op zoek naar mogelijkheden om tijdens een weekendje weg of vakantie in Boijl te overnachten? Dat kan! Maak je keuze uit B&B, campings, hotels en vakantiewoningen in de Stellingwerven maar ook overnachtingsmogelijkheden in Drenthe zijn vlakbij!

Je kunt in Boijl kiezen tussen de recent verbouwde boerderij B&B Lyts Paradys, de charmante B&B ’t Kragelhuus, de sfeervolle B&B De Boshoeve of de ruimtelijke B&B Het Drents Friese Uitzicht. Kom je op de fiets? Overnacht op de boerderij van Vrienden op de fiets Boijl.
Kampeer je liever? Boek je verblijf bij camping De Bosfluiter, het ligt vlakbij het Drents-Friese Wold. Rij je graag paard? Kampeer dan bij de nabij ruiterroutes gelegen camping Hazehof of kom met de kinderen naar het avontuurlijke en veilige kampeerterrein van camping Bekhofschans!
Vakantie vieren in een plaggen- of blokhut kan op het kindvriendelijke vakantiepark Te Hooi en Te Gras, maar ook in vakantiehuis De Dikke Kei vier je die ontspannen vakantie! Informeer ook eens bij bungalowpark De Groene Zoom, enkele bungalows zijn te huur als vakantieverblijf.

Kies je liever het comfort van een hotel? Boek je verblijf bij een sfeervol familiehotel in Zorgvlied, een monumentaal hotel in Oldeberkoop, de meer dan 150 jaar gastvrije hotelketen in Wolvega of geheel in de stijl van Weldadigheid, het logement in Frederiksoord.

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest