Selecteer Pagina

Dorpskrant Even Bi’jpraoten

Even Bi’jpraoten komt sinds 1980 tweemaandelijks uit ten dienste van inwoners, school, kerk, verenigingen in en van het dorp Boijl en wordt voor een gedeelte financieel gedragen door o.a. Hervormde Kerk te Boijl, Rabobank, Dalton basisschool De Oosterbrink en Dorpsbelang te Boijl.

Onze speciale dank gaat uit naar die mensen die helpen bij het drukken en verspreiden van de papieren versie van onze krant, want zonder hen was dit al die tijd onmogelijk geweest.

In  het 25-jarig jubileumnummer in 2005 schreef Remco Heite, oud-burgemeester Weststellingwerf, in zijn voorwoord : “Boijl mag trots zijn! Even Bi’jpraoten heeft en geeft iets extra’s: het creëert en eert de dorpsgeest. Kindertekeningen, dorps- en kerknieuws, puzzels en raadsels, verhalen over natuur en omgeving. Met bijdragen van jong en oud betrekt ‘Even Bi’jpraoten’ werkelijk iedere inwoner van Boijl bij het dorpsleven. De krant is uiteraard een afspiegeling van wat zich afspeelt in het dorp. Boijl leeft!

Kopij kan gemaild worden naar [email protected] of ingeleverd worden op Klokkeweg 2C of uiteraard via onze website (Menu item: Kopij aanleveren). De redactie bestaat uit: Henneke Velzeboer, Alletta de Weert, Jacoba de Vries, Ria Hoffman en Sabine Dam, Anne Slot (penningmeester) en Yvonne Gutterswijk (coördinatie bezorging).

De online versie van de dorpskrant is geheel gratis en is hier te openen. Wil je daarentegen de krant downloaden om hem later offline te lezen is dat ook mogelijk. Als je je email-adres hier invult houden wij je op de hoogte wanneer er weer een nieuwe dorpskrant uitkomt.

Ook is het mogelijk om de papieren versie te ontvangen. Je kan je hiervoor hier aanmelden. Er zijn 2 abonnementstarieven en dit houdt verband met de bezorgkosten. Heb je postcode 8392 dan wordt de bezorging door één van onze vrijwillige bezorgers verricht, daarbuiten wordt het met PostNL verzonden en worden de verzendkosten doorberekend in de abonnementsprijs.
Postcode 8392: jaarabonnement € 10,00; andere postcodes: € 20,00

www.evenbijpraoten.nl
contact redactie:  Henneke Velzeboer, Klokkeweg 2C, Boijl, tel. 06-22977304; redactie@evenbijpraoten.nl
contact bezorging:  Yvonne Gutterswijk, tel. 06-23605820; [email protected]

 

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest