Selecteer pagina

Dorpskrant Even Bi’jpraoten

Even Bi’jpraoten komt sinds 1980 vijfmaal per jaar uit ten dienste van inwoners, school, kerk, verenigingen in en van het dorp Boijl en wordt financieel gedragen door o.a. Hervormde Kerk te Boijl, Rabobank, Dalton basisschool De Oosterbrink en de vereniging Dorpsbelang te Boijl.

Met dank aan velen voor het helpen bij het drukken en verspreiden van de krant wordt Even Bi’jpraoten gratis op alle adressen in Boijl bezorgd.
Wel komen de buurtvertegenwoordigers eenmaal per twee jaar langs met een intekenlijst voor een vrijwillige bijdrage. Voor abonnementen buiten Boijl vragen we een kostendekkende bijdrage per jaar
op rek.nr. NL18 RABO 0363781935 t.n.v. Dorpskrant Even Bi’jpraoten Boijl.

Citaat oud-burgemeester Weststellingwerf Remco Heite bij het 25-jarig jubileum in 2005:
‘Boijl mag trots zijn! Even Bi’jpraoten heeft en geeft iets extra’s: het creëert en eert de dorpsgeest. Kindertekeningen, dorps- en kerknieuws, puzzels en raadsels, verhalen over natuur en omgeving. Met bijdragen van jong en oud betrekt ‘Even Bi’jpraoten’ werkelijk iedere inwoner van Boijl bij het dorpsleven. De krant is uiteraard een afspiegeling van wat zich afspeelt in het dorp. Boijl leeft!’

Kopij kan gemaild worden naar dorpskrant@deoosterbrink.nl of ingeleverd worden op Klokkeweg 2C. De redactie bestaat uit: Henneke Velzeboer, Alletta de Weert, Jacoba de Vries, Ria Hoffman en Sabine Dam, Anne Slot (penningmeester) en Yvonne Gutterswijk (coördinatie bezorging).

www.dorpsarchiefboijl.nl/dorpskranten
contact redactie:  Henneke Velzeboer, tel. 06-22977304; dorpskrant@deoosterbrink.nl
contact bezorging:  Yvonne Gutterswijk, tel. 06-23605820

 

 

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest