Selecteer Pagina

Stratenquiz 2022 was super geslaagd! (nu met nog meer foto’s)

Stratenquiz 2022 was super geslaagd! (nu met nog meer foto’s)

Wij, Alletta en Henneke, kijken terug op een enorm geslaagde dag!
(nu met nog meer foto’s via het foto-album (klik hier)!)

Fantastisch om zoveel mensen zo enthousiast en gedreven in de weer te zien! Van te voren waren er wat sceptische geluiden, want oehh een hele dag quizzen… gaan we dat wel trekken? Maar het fanatisme won. Sommige buurten waren ruim vertegenwoordigd, anderen hebben de klus met een handjevol geklaard, maar iedereen was ’s avonds nog up and going voor de laatste vragen in De Tille en een gezellige afterparty! Het was nog lang onrustig in Boijl zeg maar!! TOP!

Voor ons was het dit jaar een mega uitdaging… In het kader van Boijl 700 jaar, wilden we er echt een XXL quiz van maken. Voor alle buurten een uitputtingsslag, maar toen de adrenaline was verdwenen, voelde ook wij het in de benen.

De uitslag is inmiddels bekend, Boijl Centrum heeft de wisselbeker wederom in ontvangst genomen! De quizzen konden vanmiddag bij De Tille opgehaald worden, maar liggen nu thuis bij Henneke (Klokkeweg 2c). Belang bij? Ik werk onregelmatig, dus stuur even een app of privé bericht als je de quiz op wilt halen. Alle antwoorden worden binnenkort online geplaatst. Hoe en waar precies, dát laten wij t.z.t. weten op deze pagina!

Bijgaand een hele kleine expressie van de dag! Wij hebben er van genoten en aan alle geluiden te horen gisteravond, jullie ook! Groot, klein en heel klein.

In 1988 zijn we begonnen, in 2022 sluiten we af! Het was mooi, het was leuk, het was fijn! Al doet loslaten ook een beetje pijn. Eigenlijk vallen we deze week al in een diep gat.

Bedankt en tot ziens!
Alletta en Henneke

Foto’s via Henneke Velzeboer, Alletta de Weert en Mijke Noest

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest