Selecteer Pagina

Activiteiten

Activiteiten

Sauna Het Friese Woud in Boijl garandeert met haar wellness-belevingen, Finse sauna en kota, stoombad, hot-whirlpool en zwembaden een dag lang een gevoel van weldaad!

Naast prachtige wandel- en fietstochten biedt Boijl en omstreken mogelijkheden voor onder meer zwemmen in Noordwolde of Vledder, midgetgolfen of klimmen in Appelscha.
Of ga gezellig met de kinderen naar een speel- en zwemplas in Noordwolde of Appelscha, maak een huifkartocht in Oude Willem of bezoek het hertenkamp in Oldeberkoop. Ook kan je in Appelscha de nieuwe uitkijktoren beklimmen of het attractiepark bezoeken. Dichtbij in Elsloo kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin en in het maïsdoolhof.

En als het een dagje regent? Ga naar het indoorspeelparadijs voor kinderen, maar ook voor volwassenen in Wolvega of bezoek het overdekte zwembad in Steenwijk. Ga gezellig bowlen in Vledder of geniet in het vlinderparadijs in Havelte. Een half uur rijden en je kan schaatsen in Heerenveen en na 50 autominuten kan je Wildlands in Emmen ontdekken of Leeuwarden, Groningen of Zwolle bezoeken. Een uurtje langer rijden en je zit in Amsterdam.

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest