Selecteer pagina

Dorpshuis De Tille met ’t Brinkhuus

Stichting Dorpshuis De Tille is sinds 1980 ‘de huiskamer van Boijl’, eigendom van vereniging Dorpsbelang Boijl en vormt al jaren het gezellige trefpunt in het dorp. Het dorpshuis staat open voor gebruik door dorpsbewoners, instellingen en particulieren. Ook verenigingen vinden in De Tille hun vaste onderkomen en organiseren in één van de multifunctionele ruimten hun activiteiten. Er worden ook beurzen georganiseerd, lessen gegeven, vergaderingen gehouden en particulieren huren het dorpshuis voor, veelal feestelijke, aangelegenheden.
Begin 2019 vond een heuse Hackathon plaats in ons dorp. Teams kwamen met ideeën om van Boijl een topdorp voor jongeren te maken. Het winnende team bedacht ’t Brinkhuus, een gezellige en levendige ontmoetingsplek voor jong én oud in samenwerking met Dorpshuis De Tille. Na weken hard werken, opende ‘t Brinkhuus de deuren en mocht het resultaat in november 2019 bekeken worden.
Wil je de ruimte huren voor een feestje of een activiteit? Dat kan: brinkhuus_dorphuisdetille@kpnmail.nl

Wil je een activiteit organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met beheerder Albert Jager, tel. 06-15831380 en kijk op de website voor meer informatie. Kom langs, de koffie staat klaar! Tot ziens!

Stichting Dorpshuis De Tille staat garant voor het beheer en exploitatie van het pand, het naleven van de wetgeving en de coördinatie van de beheerders en vrijwilligers.
Het bestuur bestaat uit: Klaas Tolman (voorzitter), Jan Slepers (penningmeester), Helen Gorter (notulist), Geertje Hoekstra, Ilse van Daatselaar, Sjoukje Bergsma en Anja van Loon. Beheerders zijn: Albert Jager, Gerrit Dekker en hebben hulp van vele vrijwilligers.
(foto’s: Dorpshuis De Tille)

 

www.dorpshuisdetille.nl
adres:  De Brink 2, 8392 MA Boijl
KvK:  66679486
voorzitter:  Klaas Tolman, tel. 06-20320872, bestuurdetille@kpnmail.nl
beheerder:  Albert Jager, tel. 06-15831380; dorpshuisdetille@kpnmail.nl

Facebook ’t Brinkhuus
adres:  De Brink 2, 8392 MA Boijl
contact:  Sjoukje Bergsma,
tel. 06-10093025; brinkhuus_dorphuisdetille@kpnmail.nl

Dorpshuis De Tille

Nieuws van het dorpshuis

’t Brinkhuus geopend

’t Brinkhuus geopend

In november 2019 opende ’t Brinkhuus, een gezellig en levendige ontmoetingsplek voor jong én oud en een prachtig resultaat van het winnende plan van de Hackathon Boijl.

Lees meer
Van blubber naar brinkplein !

Van blubber naar brinkplein !

Het begin is er! Vertegenwoordigers van Dorpsbelang Boijl, Stichting Dorpshuis De Tille en de Hervormde Kerk hebben met hulp van Theo Kremer en Marc de Vries een plan gemaakt om van een parkeerplaats vol blubber een Brinkplein te maken. Naast parkeren komt er de...

Lees meer

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest