Selecteer Pagina

Dorpshuis De Tille met ’t Brinkhuus

Stichting Dorpshuis De Tille is sinds 1980 ‘de huiskamer van Boijl’, eigendom van vereniging Dorpsbelang Boijl en vormt al jaren het gezellige trefpunt in het dorp. Het dorpshuis staat open voor gebruik door de bewoners. Ook verenigingen vinden in De Tille hun vaste onderkomen en organiseren hier hun activiteiten. Er worden ook beurzen georganiseerd, vergaderingen gehouden en particulieren huren het dorpshuis voor, veelal feestelijke, aangelegenheden.
Er zijn drie ruimtes voor grote of kleinere groepen. Aanwezig zijn een podium, een biljart, twee bars, een keuken en uitgebreide sanitaire voorzieningen, inclusief een invalidentoilet. Ook is een beamer en een geluidsinstallatie aanwezig.
Begin 2019 vond een heuse Hackathon plaats in ons dorp. Teams kwamen met ideeën om van Boijl een topdorp voor jongeren te maken. Het winnende team bedacht ’t Brinkhuus, een gezellige en levendige ontmoetingsplek voor jong én oud in samenwerking met Dorpshuis De Tille. Na weken hard werken door vele vrijwilligers, opende ‘t Brinkhuus eind 2019 de deuren.

Zoek je ruimte voor een evenement, bijeenkomst, voorstelling, optreden of vergadering? Dan kun je terecht in ’t Voorhuus of ’t Achterhuus. We kunnen de ruimtes ook combineren. Er zijn tafels en stoelen beschikbaar voor maximaal 120 personen.

Zoek je een knussere ruimte? Dan kun je terecht in ’t Brinkhuus. Dit heeft meer een café-achtige uitstraling en is de gemeenschappelijke huiskamer van alle Boijligers. Er is een eigen bar en er is ruimte voor maximaal 40 personen. Hiermee is het heel geschikt voor kleine vergaderingen of het vieren van een verjaardag of een feestje. ’t Brinkhuus is ook beschikbaar als aula.

Stichting Dorpshuis De Tille staat garant voor het beheer en exploitatie van het pand, het naleven van de wetgeving en de coördinatie van de beheerders en vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit: Klaas Tolman (voorzitter), Jan Slepers (penningmeester), Helen Gorter (notulist), Geertje Hoekstra, Ilse van Daatselaar, Sjoukje Bergsma en Anja van Loon. Beheerders zijn: Albert Jager, Gerrit Dekker en hebben hulp van vele vrijwilligers.
De tarieven zijn schappelijk en Boijligers krijgen korting!
Meer weten? Informeer bij beheerder Albert Jager.
(foto’s: Dorpshuis De Tille)

www.dorpshuisdetille.nl
adres:  De Brink 2, 8392 MA Boijl
KvK:  66679486
voorzitter:  Klaas Tolman, tel. 06-20320872, [email protected]
beheerder:  Albert Jager, tel. 06-15831380; [email protected]

Facebook ’t Brinkhuus
adres:  De Brink 2, 8392 MA Boijl
contact:  Sjoukje Bergsma,
tel. 06-10093025; [email protected]

Dorpshuis De Tille

Nieuws van het dorpshuis

’t Brinkhuus geopend

’t Brinkhuus geopend

In november 2019 opende ’t Brinkhuus, een gezellig en levendige ontmoetingsplek voor jong én oud en een prachtig resultaat van het winnende plan van de Hackathon Boijl.

Lees meer
Van blubber naar brinkplein !

Van blubber naar brinkplein !

Het begin is er! Vertegenwoordigers van Dorpsbelang Boijl, Stichting Dorpshuis De Tille en de Hervormde Kerk hebben met hulp van Theo Kremer en Marc de Vries een plan gemaakt om van een parkeerplaats vol blubber een Brinkplein te maken. Naast parkeren komt er de...

Lees meer

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest