Selecteer pagina

Boijl bloeit, ook in coronatijd!

Boijl bloeit, ook in coronatijd!

Helaas! Nog steeds geen Boijl 700 activiteiten. Maar corona krijgt ons er niet onder. Want elke maand is er een coronaproof spel voor jong en oud. Ga lekker naar buiten en laat die stappenteller overuren maken. Elke maand maak je kans op een unieke prijs!

januari – het husselwoord WINTERWANDELING is geraden door Nel Bastiaans!
Nel Bastiaans is de gelukkige winnaar in het januarispel. Begin februari kreeg ze haar prijs thuisbezorgd; een unieke Boijl-Bloeit-schort en een pakket om twee appelcakes mee te maken. Eentje om zelf op te eten en eentje om weg te geven. Dat schort staat haar goed! Wat zal de prijs voor het februarispel zijn?!?!

We kregen nog een berichtje van Nel:
ze had samen met dochter Renate gebakken in Elsloo, de oven van Nel doet het niet goed meer. De eerste cake stond af te koelen en in een onbewaakt ogenblik hapte de hond er alvast een mooie hoek uit! De tweede cake heeft Nel bij overbuurman Wim Kleinhoven gebracht. Ze vindt het dik verdiend omdat Wim op zijn 86e nog altijd op zijn knieën de plantenvakken in het dorp netjes bijhoudt. En daar hebben we allemaal profijt van. 

februari – dorpsscrabble
Verspreid over het dorp vind je grote scrabbleletters. Elke letter heeft een waarde. Maak een woord met een zo groot mogelijke woordwaarde. Je hoeft niet alle letters te gebruiken. Stuur je oplossing uiterlijk 28 februari in.

maart – wandelbingo
Bekijk de bingokaart op de Facebookpagina van Boijl, bij het bushokje of bij Dorpshuis de Tille. Of haal hem bij de AHB of de school. Op de kaart staan foto’s van locaties in Boijl en omgeving. Loop, fiets of rol langs alle locaties. Op elke locatie vind je een cijfer. Die zet je in het vakje bij de betreffende foto. Heb je in alle vakjes een cijfer? Dan heb je de code gekraakt! Geef je bingocode uiterlijk 31 maart door.

Ik doe mee! Hoe stuur ik mijn oplossing in?
App of sms jouw naam en telefoonnummer (én je oplossing/bingocode natuurlijk) naar 06-16834932. Opschrijven kan ook. Doe het briefje in de brievenbus bij De Brink 23.
Elke maand verloten we een leuke prijs onder de goede inzendingen. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan brengen we de prijs bij jou thuis.
Doe mee. Het binnenzitten heeft lang genoeg geduurd!

Veel plezier en succes!

Werkgroep Boijl 700, onderdeel van Dorpsbelang Boijl:
Alletta, Anke, Anne Marie en Katja

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest