Selecteer Pagina

Boijl bloeit, ook in coronatijd!

Boijl bloeit, ook in coronatijd!

Helaas! Nog steeds geen Boijl 700 activiteiten. Maar corona krijgt ons er niet onder. Want elke maand was er een coronaproof spel voor jong en oud. Men ging lekker naar buiten en liet die stappenteller overuren maken. Elke maand maakte je kans op een unieke prijs!

januari – het husselwoord WINTERWANDELING is geraden door Nel Bastiaans!
Nel Bastiaans is de gelukkige winnaar in het januarispel. Begin februari kreeg ze haar prijs thuisbezorgd; een unieke Boijl-Bloeit-schort en een pakket om twee appelcakes mee te maken. Eentje om zelf op te eten en eentje om weg te geven. Dat schort staat haar goed! Wat zal de prijs voor het februarispel zijn?!?!

We kregen nog een berichtje van Nel:
ze had samen met dochter Renate gebakken in Elsloo, de oven van Nel doet het niet goed meer. De eerste cake stond af te koelen en in een onbewaakt ogenblik hapte de hond er alvast een mooie hoek uit! De tweede cake heeft Nel bij overbuurman Wim Kleinhoven gebracht. Ze vindt het dik verdiend omdat Wim op zijn 86e nog altijd op zijn knieën de plantenvakken in het dorp netjes bijhoudt. En daar hebben we allemaal profijt van. 

februari – het beste scrabblewoord JACHTZAAL is gemaakt door Marrie Marks en Geertje Nolles!
Marrie Marks en Geertje Nolles gingen samen aan de scrabble en wonnen samen de prijs van ’t februarispel! Een fraaie badhanddoek met Boijl Bloeit-logo én een massage van 30 minuten, met dank aan Caroline Kloet! Sleep ook zo’n unieke prijs in de wacht en doe mee met de wandelbingo!

maart – wandelbingo is gewonnen door Djoeke en Mason Greaves Lord en Laura Boersma
De prijswinnaars van de fotobingo kregen onlangs hun prijs thuisbezorgd. “Paashaasjes” Jorik en Mirte overhandigden de Boijl Bloeit-badhanddoeken en massagebon. Caroline Kloet, nogmaals dank voor het beschikbaar stellen van de bon!

Werkgroep Boijl 700, onderdeel van Dorpsbelang Boijl:

Alletta, Anke, Anne Marie en Katja

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest