Selecteer Pagina

Daarom de clubactie glasvezel

Daarom de clubactie glasvezelScore 0 %Score 0 %
De afgelopen tijd heb je berichten voorbij zien komen over het mogelijk aanleggen van glasvezel in de bebouwde kom van Boijl. We merken dat het verhaal niet voor iedereen duidelijk is, daarom een uitleg!
 

Ten tijde van het aanleggen van glasvezel in het buitengebied waren er veel bewoners in de bebouwde kom die aangaven dat zij ook graag glasvezel wilden. Dat wordt nu mogelijk, tenminste als er genoeg Boijligers meedoen. Want onder een bepaald percentage deelnemers is het te duur om een netwerk aan te leggen.

Geen netwerk betekent geen aansluiting mogelijk
We vinden het als Dorpsbelang belangrijk dat het glasvezelnetwerk er kan komen. Als het nu niet lukt, komt er niet snel een nieuwe kans. Er zijn bedrijven nodig om het netwerk aan te leggen, zonder dit netwerk kan je als bewoner geen glasvezelaansluiting hebben. 

Aanbieders en clubactie
Er zijn nu 2 bedrijven die kunnen zorgen voor het netwerk en aansluitingen erop. Je kunt 1 van deze kiezen. Dit zijn DELTA en Caiway. Deze namen heb je vast langs zien komen op post in je brievenbus en in eerdere berichten van ons. En ze bieden een clubactie aan. Dit betekent dat als je je uiterlijk 28 juni aanmeldt voor glasvezel, je een korting krijgt van € 25 en Dorpsbelang € 50 sponsoring krijgt per aanmelding. Dit geld kunnen we mooi gebruiken voor activiteiten in Boijl.

Eigen keuze!
Het staat je natuurlijk geheel vrij om voor glasvezel te kiezen of dat niet te doen. We hopen dat onze uitleg kan helpen bij deze keuze.

foto: DELTA

Review

0 %

Meld-je-aan-voor-samen-eten
0 %

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest