Selecteer Pagina

Welkomstborden Boijl

We willen graag wat duidelijkheid geven over de entreeborden aan het begin van ons dorp. We zien graag dat er eenheid is met de borden. We hebben vier voorstellen voor verenigingen, sportclubs of initiatieven die aandacht willen geven aan hun projecten:

  1. Iedere organisator van een activiteit die een bord wil bij de ingang van het dorp mag zelf stickers bestellen, bij Catch belettering in Oosterwolde, maar moet zich aan het formaat van de bordjes houden en aan twee kanten bedrukken. De organisator rekent zelf af met Catch.
  2. Ophalen van de stickers bij Catch kunnen ze zelf doen. Catch Totaalbelettering, Houtwal 31C, 8431 EX Oosterwolde, telefoon: 0516- 431542, mail: [email protected]. Gerrit wil dit ook wel doen, maar dan willen we wel dat er aan hem een km-prijs betaald wordt (rechtstreeks aan Gerrit).
  3. Als organisatoren het lastig vinden om zelf een ontwerp te maken voor het bordje dan kan Paul Klaassen ([email protected]), de stickers ontwerpen (gratis). De organisator bestelt vervolgens de stickers zelf bij Catch en betaalt deze ook zelf aan Catch, daarna als volgt bij punt 2.
  4. Gerrit hangt de bordjes op. Dus iedereen levert de stickers in bij Gerrit en hij hangt ze op en verwijdert ze ook weer als de activiteit voorbij is. Gerrit Dekker, Klokkeweg 21, Boijl, tel. 06-15219813.

Namens het bestuur Dorpsbelang Boijl, Pim Pera

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest