Selecteer Pagina

Werkzaamheden in De Groene Zoom

Werkzaamheden in De Groene Zoom

In de laatste week van oktober gaat de Vereniging van Eigenaars (VvE) van De Groene Zoom werkzaamheden uitvoeren op het terrein van het park. Het bestuur van Dorpsbelang is hier blij mee. De werkzaamheden sluiten goed aan op de plannen die de coöperatie Boijl Energie Neutraal heeft met de inrichting en waterbeheersing van haar terrein aan de Boschoordweg. 

Het speelveld en een deel van de ponyweide gaan dan op de schop. Achterin de ponyweide wordt een grote wadi (groene greppel) gegraven. Deze wadi en het achterste gedeelte van de speelweide worden ingezaaid met een bloemenmix van Cruydt-Hoeck. Als het goed is, vanaf het voorjaar in 2024 een prachtige bloemenweide.

Doorsteek naar de sportvelden niet gebruiken!

Een dringende oproep aan alle Boijligers die nu over het speelveld naar de sportvelden lopen, om dit alsjeblieft vanaf nu niet meer te doen. De wadi en toekomstige bIoemenweide moeten met rust worden gelaten, dus geen oversteek meer over de sloot. De Groene Zoom krijgt in het voorjaar een normale doorsteek naar de sportvelden. Dit door een wandelpad aan te leggen achterlangs de ponyweide. 

Foto: Micasu

 

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest