Selecteer Pagina

Een zonovergoten en gezellige Cultuur bij je buur-dag!

Een zonovergoten en gezellige Cultuur bij je buur-dag!

Het was zondag 22 mei een bijzondere dag. Dansers, muzikanten, kunstenaars, fotografen en bierbrouwers uit Boijl lieten zien wat ze konden. Op verrassende en mooie plekken in en om ons dorp, het programma kun je zien via de (pdf) of via deze link!

De dag begon met de feestelijke opening van de foto-tentoonstelling ‘Ode aan onze 80-plussers’. Vanaf dat tijdstip was ook het prachtige 3D street art kunstwerk te bewonderen, gemaakt door Nevena en Evgeniq Leftrova uit Bulgarije en iedereen kon gelijk op de foto! Ook startte ’s morgens voor de jongste Boijligers o.a. een creatieve instuif, workshop peuterdans en kon je je laten schminken. Tevens kon je genieten van harpmuziek en openden de exposities.

Tussen de middag kon men genieten van een heerlijke Franse, Hollandse of Boijliger lunch in ’t Brinkhuus en Dagbesteding Het Zwaantje zorgde de gehele dag voor koffie, thee en taart. Tijdens het middagprogramma kon men genieten van (klassieke) muziek en zang, een dansdemonstratie en/of een djembé-workshop. Het uitgebreide programma bood ook de mogelijkheid om te gaan bierproeven en bij een kampvuur heerlijk mee te zingen bij gitaarmuziek.

Doe mee met de 3D Street Art fotowedstrijd
Zet jezelf of een ander in een 3D-foto en maak kans op een leuke prijs! Deel je foto via de Facebookgroep van Boijl en maak de slagzin ‘Boijl bloeit want …‘ af. Mailen kan ook: [email protected]. Doe dit uiterlijk op 1 juli!

Geniet nog even na van de foto’s hieronder of via het foto-album (klik hier)! Heb je nog een mooie foto? Stuur ‘m naar [email protected] en we plaatsen hem erbij!

Foto kunstenaars en opening fototentoonstelling: Lenus van der Broek

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest