Selecteer pagina

De doorgeeftas!

De doorgeeftas!

Corona maakt ons kringetje klein. We zijn vooral digitaal en telefonisch met de ander verbonden. Toch willen we er voor elkaar zijn. Iets leuks voor een ander doen. Dat kan met de Doorgeeftas! De tas met inspirerende inhoud en persoonlijk tintje die we zo vaak mogelijk aan elkaar doorgeven. Zo trekken we een ‘spoor van verbinding’ door Boijl.

Hoe werkt het?
Je meldt je aan voor een tas en haalt deze op. De inhoud mag je houden. Hierna vul je de tas weer en geeft hem door aan iemand in Boijl die je niet kent. Hang de tas bijvoorbeeld aan de voordeur van een huis. Ergens aanbellen kan ook. Je hoeft niet anoniem te blijven. Sterker nog; we vinden het leuk als je een foto maakt van de ontvanger en die op de Facebookgroep van Boijl deelt. Maar dat hoeft niet. De keuze is aan jou.

Wat doe ik in de tas?
Dat bepaal je zelf! Iets lekkers, iets creatiefs, iets om te lezen of iets voor de tuin. Het is allemaal goed. Of voeg een persoonlijke noot toe. Een tip voor een leuke wandeling in de buurt, je lekkerste recept of een door jou geschreven gedicht. Zorg er wel voor dat de instructie in de tas blijft. Zo weet de volgende ontvanger ook wat de bedoeling is.

Kom in beweging!
Meld je vandaag nog aan voor een tas! Bel of app naar 06-16834932. We hebben tassen voor alle leeftijden; van 12 tot 100! Hoe vaker een tas wordt doorgegeven, hoe leuker dat is. Doe dus mee!

Katja Moesker, Aukje Jager, Anja van Loon, Bernarda Pera en Marjan Zijderveld

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest