Selecteer Pagina

Middeleeuws feest op zijn Boijligers!

Zaterdag 7 maart organiseerde de mannen van OLP ’t Knalletje een feest voor Boijl in de showroom van garage Ouwerkerk met als thema de middeleeuwen, dit in het kader van het 700-jarig bestaan van Boijl.

Tijdens het feest klonk muziek uit die tijd van onder andere een fluitist, doedelzakspeler en iemand op een grote trom. Zij stonden onder leiding van de Boijliger muzieklerares Victoria Veenstra.
Bij de ingang werd het publiek verwelkomd door heuse poortwachters die een ieders euro’s omruilden tot dukaten. De monniken achter de bar schonken drankjes in en vanuit de keuken serveerden koks heerlijke middeleeuwse gerechten zoals kippenpoten, ribbetjes, kipsaté en een heuse bonenschotel met uien en appelstroop.

Na het optreden van het groepje muzikanten kwam DJ Heavy P. in actie die door middel van zijn zorgvuldig uitgekozen muziekrepertoire er een groot feest van wist te maken. De toegestroomde ridders, jonkvrouwen, monniken, boeren, narren, een heks en nog vele andere typetjes uit vroegere jaren zijn gelukkig niet op het schavot van de beul beland en vermaakten zich met onder andere het middeleeuwse spijker slaan.

De heren van OLP ’t Knalletje kijken met plezier terug naar dit gezellige en gekostumeerde feest.

Organisatie: OLP ’t Knalletje

Meer foto’s? Hou het fotoalbum in de gaten!

Foto’s: Winfred Boekhoudt, Fernanda Koopstra, Helga de Vries en organisatie OLP ’t Knalletje

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest