Selecteer Pagina

Dorpsvisie

We zijn in januari 2022 begonnen met het vernieuwen van de Dorpsvisie. Het is een plan dat de komende jaren richting moet gaan geven aan zaken die in en om ons dorp spelen. Het laatste plan dateert uit 2015, het was een mooie boekje dat plannen had tot ongeveer het jaar 2020. Opgedeeld in 12 thema’s, van duurzaamheid tot jongeren en van sport tot kerk. Het was voor het huidige bestuur een handvat de afgelopen jaren. We hebben het regelmatig teruggepakt om de onderwerpen door te nemen.

Tijd voor een nieuwe vonden we. Dus het jaar 2022 staat in het teken van het inventariseren van de diverse thema’s. Het kan zijn dat je gevraagd wordt om mee te denken over een bepaald onderwerp. Natuurlijk mag je jezelf ook opgeven, laat het dan even weten via de e-mail [email protected]

Graag komen we in het najaar bij je voor een algemene ledenvergadering. Normaal is dat in het voorjaar, maar we hebben gekozen om dit na de zomervakantie te organiseren. Op die avond nemen we ook graag de vernieuwde Dorpsvisie door met iedereen.

Namens het bestuur Dorpsbelang Boijl, Pim Pera

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest