Selecteer Pagina

Veel waardering en sympathie voor nieuwbouwplannen aan Boschoordweg

Veel waardering en sympathie voor nieuwbouwplannen aan Boschoordweg

Een dertigtal Boijligers verzamelde zich donderdag 15 september in dorpshuis De Tille om zich te laten informeren over de stand van zaken rondom de woningbouwplannen aan de Boschoordweg. Het voorstel om via een ‘groene crowdfunding’ de financiering van de aankoop van de grond veilig te stellen was het hoofdthema van de avond.

Ben Lubberdink en Marein Boekhoudt verzorgden een uitgebreide presentatie en beantwoordden alle vragen uit de zaal. Er werd aan de aanwezigen een brochure uitgereikt met een duidelijk uitleg over de crowdfunding, de leningen en de te ontvangen rente.

“Je doet als Boijliger niet mee aan deze crowdfunding om er rijker van te worden, maar uit sympathie voor het project en tot steun van de jongeren en de leefbaarheid in het dorp” was een spontane uiting van een aanwezige dorpsgenoot.

Na afloop van de informatieavond klonk een welgemeend applaus als blijk van waardering voor de getoonde inzet van de twintig jonge en oudere vrijwilligers én uit sympathie voor het plan twaalf duurzame woningen ‘voor en door Boijligers’ te bouwen aan de Boschoordweg (en dan met name starters en jonge gezinnen).

Maar, hoezeer de projectgroep het applaus ook waardeert… we moeten het nu hebben van jullie sympathie en steun voor het plan! Hier vind je de link naar de brochure en hier de link naar het aanmeldformulier waarop je je medewerking kunt aangeven.

Foto: Anne-Marie van der Geest

Laat een antwoord achter

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest